Welkom bij de Gappy Casa Premium.

 

Deze woning maakt uw leven compleet. 

Veel luxe voor een zeer scherpe prijs.

Voor een toegankelijk bedrag vanaf  € 72000,- woont u in een landelijke strakke sfeer met moderne keuken en badkamer. U kunt de woning uitbreiden met een rietendak waarachter de zonnepanelen zich bevinden. (meerprijs, zie onze prijslijst)

 

Eist de eigenaar van uw gevonden kavel ook een warmtepomp dan zijn hier ook mogelijkheden voor.

Wij bouwen de unit in Europa en bezorgen deze naar uw kavel.

De montage van de zonnepanelen evenals het rietendak geschiedden op locatie.

 

The Gappy Lifestyle wordt compleet gemaakt met een Gappy trike voor u en voor de kinderen die u samen parkeert in de drive-in garage van uw huis. Hoe veilig is dat?

 

Waarom wonen inclusief vervoer? 

Geen busbanen, grote wegen of metrostations nodig! The Gappy Lifestyle bespaart de overheid miljarden!

 

Veiligheid

 

De veiligheid is tegenwoordig ver te zoeken, ook in uw regio. Wist u dat er meer dan 200 scholieren wekelijks overvallen worden?

Niet alleen in de stad maar juist ook als u landelijk woont. Wij van Gappy, voorzien optimale veiligheid voor u. Dit komt mede door het drive-in gedeelte van het huis.

Door domotica toe te passen maken we het huis intelligent. Het huis ziet dat u aankomt rijden waardoor de deuren automatisch voor u open gaan. Uw kinderen, boodschappen en schoolspullen haalt u veilig van de loveseat want u bent immers al binnen in het huis. Vanuit het garage gedeelte loopt u achter de slaapkamer langs, zo de woonkamer in. 

Gemak siert de mens? Wij denken dat het een noodzakelijk kwaad gaat worden.  In het huis is er plaats voor twee trikes, een voor de kinderen en een voor de ouders. 

Overigens doet het track & trace GPS systeem haar werk onderweg. U kunt uw ouders of kinderen volgen maar het systeem is maximaal uit te breiden met bijvoorbeeld de meldkamer bij een ongeluk.

 

 

 

 

   

 

 

Besparing

 

The Gappy Lifestyle bespaart u duizenden euro's per jaar ten opzichte van een traditionele omgeving.