Het Gappy Casa geeft het u ultieme luxe boerderij gevoel mee. De zonnepanelen bevinden zich achter het rieten dak waardoor 'landelijk wonen' optimaal in stand blijft. Welkom bij het nieuwe wonen.

 

Het Gappy principe gaat de hele wereld over en geeft onze klanten de luxe, ruimte en veiligheid die ongeëvenaard is voor een toegankelijke prijs.

 

 

Zonnepanelen

 

Standaard leveren wij u het Gappy Casa inclusief 10 zonnepanelen van elk 440 watt met 15 jaar garantie.

De opbrengst komt uit op circa 4000 m3 per jaar, ruim voldoende om zelfs de hottub (optioneel) te verwarmen.

 

Omdat het mogelijk is het Gappy Casa modulair op te bouwen of zelfs het huis casco aan te schaffen, kunt u de zonnepanelen optie kiezen wanneer het u uitkomt. Zo verspreidt u uw kosten naar eigen vrijheid.

 

Losse prijs zonnepanelen inclusief installatie in Nederland € 5000,-. Installatie geschied uitsluitend door professionele partners.

 

Kiest u voor een kleinere Gappy Casa van bijvoorbeeld 10,44 meter breed dan adviseren wij u 8 panelen te plaatsen. Prijs € 4500,-.

 

 

 

 

 

 

Rietendak

Standaard leveren wij u het Gappy Casa rietendak om het ultieme boerderij gevoel te geven. Een tiny house past hierdoor perfect in een landelijke omgeving en in de bestemmingsplannen.

 

Het rietendak wordt ter plekke gemonteerd door een van onze professionele partners.  

 

Omdat het mogelijk is het Gappy Casa modulair op te bouwen of zelfs het huis casco aan te schaffen, kunt u het rietendak kiezen wanneer het u uitkomt. Zo verspreidt u uw kosten naar eigen vrijheid.

Losse prijs rietendak inclusief installatie in Nederland v.a. € 8000,-*. Installatie geschied uitsluitend door professionele partners.

 

In Indonesië werken wij bijvoorbeeld met bamboe.

*volledig rondom rietendak komt uit op € 15000,-.

 

Regen zak voor 90 procent eigen water voorziening

 

 

Onder de woning kunt een een regenzak plaatsten. Deze optie zit niet standaard in een Gappy Casa want de gemeente bepaald per locatie of het mag.