Wij geven u twee mogelijkheden een Gappy te proberen. Wij weten dat u na een proefrit verkocht bent. Het is niet eng om een Gappy Triple Dutch te rijden.

Probeer een Gappy trike.

 

Wij van Gappy laten u kennis maken met onze trike op twee manieren:

 

1. Een proefrit op locatie. Wij rijden samen, u achterin. Onderweg wisselen we van plaats en u ervaart.

 

Is de proefrit niet voldoende voor u dan kunt u hem 2, 3, 4 of 5 jaar proberen.

 

2. U koopt de Gappy trike en u betaalt hem met een maandelijks bedrag af. Mocht u na twee jaar een andere kleur of uitvoering willen óf er past helemaal geen voertuig meer in uw levensstyle, dan nemen wij het voertuig van u over. Met de restwaarde sluit u alle openstaande kosten af.

U heeft hem dan 2 jaar geprobeerd.

 

Procedure: U schaft de Gappy aan op basis van financial lease*. Gemiddeld betaald u € 150,- per maand. De gemiddelde aanbetaling is € 1300,-.

Na 2 jaar nemen wij het voertuig van u retour. Of na 3, 4 of 5 jaar. Als u het voertuig langer dan 5 jaar houdt vervalt het maandbedrag. U hoeft dan niet de eerder genoemde € 150,- per maand meer te voldoen.

 

Wij helpen u met de aanvraag.

* Bij financial lease bent u direct eigendom van het voertuig. U mag doen met het voertuig wat u wilt. Zolang u het voertuig in bezit heeft bent u wel verplicht het maandbedrag te voldoen.(standaard looptijd 5 jaar) U gaat ook akkoord met een beetje wettelijke rente. (+_ 6%) U mag boetevrij vervroegd aflossen

Er kan een slottermijn gelden die wij betalen bij teruggave van het voertuig. Deze prijsopbouw is gebaseerd op een aankoopprijs van € 8300,-.

Voor de aanvraag heeft de financieringsmaatschappij een inkomstenoverzicht nodig, IBAN nummer en legitimatie. 

Deze stukken mag u zenden naar Info@gappy.nl.

 

 

De Gappy trike is geschikt voor twee volwassenen.