Wie zijn wij

 

 

Ons doel:

 

Wij ontzorgen de klant jaren lang op gebied van bereikbaarheid.

 

De stap naar duurzaam leven optimaliseren wij in het combineren van duurzaam wonen, vervoer & communicatie. 

 

Wat brengt Gappy u in de praktijk, een stukje historie

 

 

Rob de Swart, de bedenker van Gappy, heeft de laatste jaren veranderende verdienmodellen meegemaakt, de crisis en ziet dat de maatschappij steeds verder onder druk komt te staan.

 

Wat heeft een mens nodig? Hoeveel spullen kun je in alle kamers kwijt? Hoeveel auto's maken je gelukkig? Hoeveel tijd ben je kwijt aan het schoonmaken van je huis? 'Ontspullen' lucht erg op maar is in het begin moeilijk. 

Wij helpen u de stap te zetten.

 

De Gappy auto-scootmobielscooter


Na 25 jaar bereikbaarheidsadvies gegeven te hebben op het gebied van communicatie onder de naam RDS Together

 

zag Rob de behoefte ontstaan naar duurzaam en efficiënter leven waaronder vervoer. Met name in compacte electrische modellen. Beide gebieden hebben te maken met verbinding en voor vele zelfs als de 'eerste levensbehoeften', dus de combinatie was geboren.

 

 

 

Onze adviseurs nemen zowel uw communicatie (u belt van A naar B) als mobiliteit (u rijdt van A naar B) onder de loep wat een serieuze besparing op kan leveren die in deze tijd hard nodig kan zijn.

 

U kunt bij ons terecht voor VOIP omgevingen, mobiele telefonie, vast- en mobiele electrische werkplek omgevingen en het realiseren van 30 % besparing op uw wagenparkkosten. Wij optimaliseren de energie van bedrijven en zorgen voor minder verloop en meer productiviteit.

 

Eén specifiek voertuig, de tweepersoons trike lost de meeste dagelijkse problematieken op: Geen files, wegenbelasting, parkeerkosten, hoog onderhoud, hoge bijtelling, brandstof, Co2 uitstoot etc.

Omdat de meeste ongelukken gebeuren tijdens het bellen, adviseert RDS bij het genoemde Gappy voertuig een carkit plus Gappy smartphone, zodat een Gappy bestuurder veilig op pad kan. 

 

 

Een Gappy is je vriendje, je allesje, voorziet vaak in een eerste levensbehoefte en eigenlijk kun je niet meer zonder...

 

De Gappy auto-scootmobielscooter hebben we verder doorontwikkeld en verovert je hart!

 

Op een Gappy smartphone krijgt u drie jaar pick-up & return garantie. Valt hij bijvoorbeeld uit dan stuurt u een e-mail en onze koerier haalt hem op waar u zich bevindt.

 

Vraag een vrijblijvende berekening aan voor wat een Gappy voertuig en smartphone voor u kan opleveren.

 

 

 

Wie of wat is een Gappy?

 

Onze specialisten selecteren een product die u verbindt in tijd van afstand.

Het product heeft minimaal drie jaar garantie en geeft u meer voordeel.Welkom bij de Gappy lifestyleOp het gebied van mobiliteit bieden wij een scootmobiel-scooter aan  die voor veel consumenten én bedrijven dé oplossing geeft voor slim en duurzaam vervoer in de regio. Een scootmobiel-scooter geeft altijd meer zekerheid en veiligheid.

Wij werken met dealers in elke regio om landelijke dekking te garanderen. Pechhulp, ophaal- en brengservice staat altijd voor u paraat.Gappy verbindt in tijd van afstand

Gappy business, happy business

Afbeeldingen kunnen afwijken. Foto's zijn eigen foto's.