Welkom bij de nieuwste rage!

 

Voor consumenten hebben wij de G-LINE Lithium ontwikkeld.

 

De kinderen veilig naar school brengen of voor de dagelijkse boodschappen.

 

In de basis kun je genieten van de elektrische ramen, verwarming, onboard camera én om het rijden veilig te houden zelfs met

de nieuwste smartphone met handsfree carkit.**

 

Er is geen helmplicht.

 

Gratis parkeren netjes op de stoep.

Rijden op weg, op de scooterpaden.

 

 

Vanaf: € 6698,-** inclusief 21% BTW. (€ 5784,- ex. BTW.)

(de oude loodaccu-modellen van 2017 leveren wij niet! Deze zijn niet bestand voor het Nederlandse klimaat)

Gappy G-LINE voordelen:De trike (driewielscooter) heeft de voordelen van een auto en de kosten van een scooter.

Rijden vanaf 16 jaar, hoe gaaf is dat!

Op het scooterstuur rem je met links en geef je gas met rechts.Je schooltas, vriendin of huisdier kunnen achterin mee op de loveseat.

Tanken? Nee, dat is verleden tijd, laden kan gewoon in het normale stopcontact.

 

 


*enkele uurtjes laden = 70 kilometer rijden en kost c.a. 1 euro! De prijs per kilowattuur ligt op circa € 0,24. *Max 50 km actieradius zonder regenereren. Met regenereren kan de afstand verdubbeld worden.

Levertijd 6 weken.


**Verkoopconsumentenprijs inclusief de voordelen van het Gappy Communicatie Pakket. Bellen in het voertuig stimuleren wij niet. Appen is verboden! Veiligheid staat bovenaan.

*3 uur laden met standaard lader voor de lithium 100KM uitvoering. Aan de hand van de gemiddelde stroomprijs zijn we ruim uitgekomen op 1 euro per laadbeurt.

Wij bieden het voertuig aan zonder accu's omdat elke klant haar eigen wensen heeft. Een lithium accupack kost € 800,- en u heeft de keuze tussen 1, 2, 3 of 4 accu's respectievelijk 70, 140, 210 of 280 km actieradius.*


Een Gappy geeft je maximale privacy & vrijheid in de regio én extra voordeel op communicatiegebied**.

 

Je kunt je verder onderscheiden door middel van de diverse Gappy optie pakketten zoals dikkere sportvelgen of de wraptint in jouw favoriete kleur.

 

Open dak, voorverwarming, iPhone 12 van Gappy, de nieuwe Samsung Volt 5G behoren ook tot de mogelijkheden. Vergeet niet de gemiddelde abonnementbesparing van € 240,-**.

Heb je hulp nodig bij het samenstellen van de opties op de bestellijst,  maak dan een afspraak met een van onze adviseurs in jouw buurt. Landelijk: 0299 795 312

Afbeeldingen op deze pagina geven model 2021 weer.