The Gappy Lifestyle


 

 

Welkom bij the Gappy Lifestyle, de stap naar een duurzaam leven

 

 

Wij zijn het eerste bedrijf ter wereld die wonen, vervoer & communicatie integreert.

Wij gebruiken mobiliteit als verlenging van de huisomgeving waardoor het algeheel woongenot flink wordt vergoot. Thuiswerkplek op wielen, naar school gaan op elke locatie, productiviteit gewaarborgd. Er is veel mogelijk, juist in deze tijd.

Onze Gappy autoscooter is niet alleen in dezelfde style als de woning uitgevoerd maar heeft verder dezelfde gemakken:

Gappy kan bijvoorbeeld worden voorzien van de 4G Wi-Fi familiebundel, net zoals binnen in huis maar met landelijke dekking*.

De Gappy G-Line wordt ingericht als volwaardige thuiswerkplek voor de ouders, inclusief o.a. laptop.

Een Gappy H-Line (High school) wordt ingericht als volwaardige schoolbank, inclusief o.a. iPad of Chrome book.

Binnen wordt buiten, buiten wordt binnen, thuiswerken wordt onderweg en naar school kan thuis maar ook overal, waar men maar wilt.

 

Thuiswerken overal, slimmer en comfortabel wonen alle denkbare vormen .

 

 

* We plaatsten een mobiele 4G Wi-Fi router in het voertuig die volledig is te beheren vanuit de controlekamer. (lees: ouders) Les volgen in de Gappy is volledig veilig, vergroot de concentratie en ontlast de andere familieleden. Is uw kind nog geen 16 jaar dan is het van belang dat de Gappy zich op eigen terrein bevind. Met de optie 'remote controle' is de Gappy van buitenaf niet te openen tijdens de studieles. Een VR-Bril behoort tevens tot de mogelijkheden, mocht die een vereiste zijn van de school. 

---Door het interne Wi-Fi netwerk zijn er restricties op te leggen tegen bijvoorbeeld geweld of erotiek.---

-----Laden? In de carport van de woning worden de Gappy's geladen van het stroom van de zonnepanelen.-----

 

Geen brug te ver voor een Gappy.

Waarom The Gappy Lifestyle

Meer dan de helft van de Nederlanders heeft behoefte aan een gezonde levensstijl.

Uit onderzoek is gebleken dat een op de vier huizenhuurders een Tiny of Compact House als opstap ziet naar een efficiëntere omgeving. Twee op de vijf huiseigenaren heeft niet de mogelijkheden om het huidige pand te verduurzamen.

Hierdoor blijkt een Tiny House omgeving geen niche markt meer te zijn maar een serieuze groep mensen die duurzaam, groen en betaalbaarder willen leven.

 

Uw toekomst in de Gappy Casa

Wij ontwikkelen een leefomgeving die uit een hoofdverblijf bestaat (32 m2) en een of meerdere bijgebouwen zoals een Gappy wellness, een Gappy garage, een Gappy wash en een Gappy B&B. (ieder vanaf 9 m2)

Onze hoveniers leggen voor u een Japanse tuin aan. Op 150 m2 voelt u zich koning te rijk.

 

De toegangsweg naar het Gappy huis behoeft slechts 1,40 meter breed te zijn waardoor de tuin optimaal tot zijn recht komt. Heeft u behoefte om verder dan 30 kilometer of met meer dan twee mensen te reizen dan neemt u de (deel) auto verderop op de centrale parkeerplaats. Onderstaande afbeelding is op 150 m2 grond gesitueerd. Welkom in The Gappy Lifestyle.

 

 

Wij adviseren gemeenten in bestemmingsplannen, bereikbaarheid en duurzaamheid. Ook vergeten wij de mantelzorg niet en bieden zowel koop als verhuur aan.

Verspilling

Een voorbeeld zoals wij The Gappy Lifestyle zien is dat een gezin bespaart op verspilling van spullen omdat er beter over de ruimte wordt nagedacht. Omdat er efficiënter wordt nagedacht over de aanschaf van spullen wordt er tegelijkertijd gekeken naar de vervoerskosten en bereikbaarheid. Wij laten u besparen op telefonie kosten, school- en werk kosten, huisvesting en vervoerskosten.

Wij van Gappy hebben een leefomgeving bedacht die al deze facetten aanpakt. Kortom, Gappy verbindt in tijd van afstand.

U zoekt een stuk grond en wij plaatsen de Gappy casa voor u.

Voor Gappy is er geen brug te ver.

casco of gewoon helemaal af; de keuze is aan u.

Inside The Gappy Casa.

Huren

 

Net zoals het mogelijk is een Gappy scooter te huren is het ook mogelijk een Gappy huis te huren. 

Vakantieparken maken steeds meer gebruik van de Gappy Lifestyle voor recreatief wonen maar voor permanente woninghuur zijn de woningbouwverenigingen aansprakelijk. Wij hebben vernomen dat er meer dan 600000 mensen op de wachtlijst staan hiervoor... Om dit proces te versnellen vragen wij u om uw behoefte aan ons en aan uw gemeente kenbaar te maken. 

 

 

Kopen

 

Is het mogelijk om al voor € 20000,- te wonen en te leven? Dit soort vragen krijgen wij regelmatig te horen. 'Ja' is het antwoord.

Er bestaan meerdere mogelijkheden. Het komt voor om zelf een Tiny House aan te schaffen en dan de grond van de gemeente huren.  

Je kunt het huis van je dromen ook zelf ontwerpen maar een stuk grond kopen is de grootste uitdaging tegenwoordig. Kies je ervoor off-grid wonen of wil je gewoon een aansluiting op het riool. Dit soort vraagstukken komen de revue allemaal voorbij. Onze woningen voldoen aan de BENG-Norm.

 

Is het iets voor jou

 

Vraag je jezelf af of je liever een logeerkamer hebt die je moet schoonhouden of een stukje (extra) tuin.

Vraag je jezelf af of je € 50,- per dag blijft tanken als je alleen maar in een omtrek van 20 kilometer vertoeft. Een Gappy sCoot verbruikt circa 50 cent voor de hele dag rijden.

Vraag je je zelf af waarom je circa € 300,- meer zou betalen voor hetzelfde abonnement en telefoon.

Waarom zou je niet gaan besparen terwijl de kwaliteit omhoog gaat?

 

 

Neem contact met ons op om te kijken hoe wij je leven kunnen verduurzamen. 

 

 

The Gappy Lifestyle.